Nakrywanie stołu
Układanie zastawy stołowej
Przygotowanie stołu do serwisu zypy
Serwis zupy z gerydonu
Zbieranie brudnych talerzy po zupie
Serwis francuski zupy (we francji nazywany serwisem angielskim)
Serwis specjalny – flambirowane śliwki
Serwis specjalny – flambirowane wiśnie
Serwis specjalny – flambirowane gruszki
Serwis specjalny – flambirowane mango
Serwis specjalny – flambirowane liczi
Serwis specjalny – flambirowanie brzoskwiń
Serwis specjalny – flambirowanie steków
Serwis specjalny – porcjowanie drobiu
Serwis specjalny – filetowanie ryby
Serwis specjalny – przygotowanie tatara
Serwis specjalny – przygotowanie bananów do flambirowania
Serwis specjalny – przygotowanie naleśników do flambirowania
Serwis specjalny – flambirowanie naleśników
Serwis specjalny – przygotowanie kiwi do konsumpcji
Serwis specjalny – przygotowanie awokado
Serwis specjalny – przygotowanie pomarańczy
Serwis specjalny – przygotowanie wina w karafce
Serwis specjalny – dekantacja wina
Serwis specjalny – otwieranie wina musującego/szampana
Serwis specjalny – otwieranie i serwowanie wina czerwonego
Serwis specjalny – otwieranie i serwowanie wina białego
Serwis specjalny – otwieranie i serwowanie wina w koszyczku
Serwis specjalny – tranżerowanie/porcjowanie mięsa
Serwis specjalny – porcjowanie i serwowanie kotlecików jagnięcych
Serwis specjalny – podanie sałatki owocowej “Floryda”
Przykład serwisu nakrycia dla 3 osób
Przykład przygotowania serwisu z gerydonu
Serwis specjalny – przygotowanie filetów z łososia
Serwis specjalny – ryba smażona (sola)
Serwis specjalny – ryba grilowana (sola)
Serwis specjalny – ryba panierowana (sola)